Stationsstraat 7 A - Ham-Oostham
011 34 10 79 - 0485 94 11 41
drukkerij@jamar.be                 

Openingsuren:
van 8 tot 12u en van 13.30 tot 18u.
Zaterdag van 9 tot 12u - Dinsdagnamiddag gesloten.
Verenigingsdrukwerk

Omdat het verenigingsleven teert op de inspanningen van sympathisanten en vrijwilligers, is ook onze inbreng voor deze drukwerken optimaal. Tombolakaarten, voorverkoopkaarten, lidkaarten, consumptiebons, affiches, flyers en dergelijke worden door ons met de grootste zorg gedrukt. Wij besteden veel aandacht aan logo’s van eventuele sponsors, die de werking van verenigingen vaak rendabel maakt.Het ontwikkelen van de juiste ontwerpen bezorgen activiteiten de broodnodige aandacht: originaliteit troef, laat het ontwerpen maar aan ons over.

Maar ook de ontwerpen van onze klanten kunnen worden omgezet tot het beoogde drukwerk. De digitale opmars maakt het mogelijk om veelkleurige drukwerken te maken met kleine oplages. De mooiste eindproducten worden plots betaalbaar voor iedereen.

Wat verstaan wij onder verenigingsdrukwerken? Affiches, flyers, toegangskaarten, drankkaarten, drankbons, prijslijsten, pancartes, placemats, genummerde voorverkoopkaarten, grootformaataffiches, kortom, zowat alles wat nodig is om een activiteit goed te organiseren.